urządzenia gastronomiczne, wyposażenie dla gastronomii, wyposażenie restauracji, serwis urządzeń gastronomicznych, naprawa urządzeń gastronomicznych, piec konwekcyjno-parowy, serwis pieców konwekcyjno-parowych, piec Rational

PROJEKTY TECHNOLOGICZNE

Projekty technologiczne kuchni są realizowane zgodnie z polskimi przepisami, uzgadniane z rzeczoznawcami oraz opiniowane przez SANEPID.

Posiadamy doświadczenie w zakresie projektowania lokali gastronomicznych według obowiązujących norm sanitarnych i bhp.

Projekty technologiczne kuchni przygotowywane są zgodnie z wymogami systemu HACCP.
Projekty technologiczne kuchni to plany i schematy, które określają układ pomieszczeń w kuchni oraz procesy technologiczne. Projektanci kuchni wykorzystują projekty technologiczne, aby zapewnić optymalną organizację przestrzeni roboczej, a także zoptymalizować procesy gotowania i przygotowywania potraw. Projekty technologiczne kuchni są szczególnie przydatne w przypadku dużych restauracji, hoteli i innych obiektów gastronomicznych, gdzie efektywność i ciągłość pracy są kluczowe dla sukcesu biznesowego. 

 

Dzięki projektom technologicznym kuchni można zoptymalizować wykorzystanie przestrzeni, zwiększyć wydajność pracy personelu oraz zapewnić bezpieczeństwo żywności

ULM GASTRO oferuje:

  • Wykonanie technicznego projektu technologii kuchni zgodnie ze standardami Sanepidu
  • Opis technologii projektowanego lokalu gastronomicznego
  • Specyfikacja urządzeń i wyposażenia gastronomicznego wraz z podaniem parametrów technicznych
  • Dostawę urządzeń i wyposażenia gastronomicznego zgodnie ze specyfikacją zaakceptowaną przez Inwestora
  • Montaż urządzeń gastronomicznych
  • Rozruch urządzeń gastronomicznych
  • Rozbudowany system szkoleniowy w zakresie obsługi urządzeń kuchennych i barowych



CHCESZ PROJEKT TECHNOLOGII KUCHNI? 

ZADZWOŃ + 48 506 048 506

 
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder