Profesjonalne urządzenie do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa,
Przeznaczona do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na prawdziwe polskie kotlety
Wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych segmentów ugniatających wykonanych ze stali nierdzewnej,
Duża wydajność użytkowa – skuteczne rozgniatanie już w pierwszym cyklu rozgniatania
Otwór wlotowy dostosowany do pracy z dużymi i grubymi (do 25 mm) porcjami surowca,
Znakomita do zastosowania w gastronomii, restauracjach, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego,
Prosty demontaż i łatwe czyszczenie,
Łatwa i szybka wymiana modułu rozgniatającego,
Tania eksploatacja,
Duża niezawodność użytkowa,
Wysokie bezpieczeństwo pracy,
Odpowiednia wysokość wylotu gwarantująca wysoki komfort użytkowania,
Zasilanie jednofazowe 230 V.